Kørekort i Vejle - erhverv et kørekort kategori B her

Hos køreskolen Lets ​Drive i Vejle, tilbyder vi kørekort kategori B til personbil med mere end 65 års samlet erfaring, samt 16 års erfaring i  førstehjælpsundervisning. Du kan derfor trygt vælge Lets Drive, når du leder efter et godt sted at tage dit kørekort, uanset om du er bosat i Vejle eller kommer fra Billund, Give, Hedensted, Børkop eller et andet sted i området.

Når du skal tage dit kørekort kategori B, råder køreskolen over 5 skolevogne:

  • Audi A3 Limousine Sport – Alt i udstyr samt fuldautomatisk klimaanlæg
  • Golf 7 GTI – Alt i udstyr og klimaanlæg
  • VW Polo – Alt i udstyr og klimaanlæg
  • Audi A5 - Alt i udstyr
  • Peugeot 208

Hvad lang tid tager det at tage kørekort?

Når man tager kørekort kategori B, kan processen være meget forskellig fra person til person. Alle elever har forskellige forløb, og det er derfor svært at sige præcist, hvor lang tid det tager. Som udgangspunkt tager det ca. 3 måneder at erhverve kørekort til personbil alt afhængigt af den enkeltes behov for eventuel ekstra undervisning. Desuden afhænger det også af, om der er ventetid på teori/køreprøver hos færdselsstyrelsen.

Vigtig info om erhvervelse af kørekort

​Husk, at du skal have en lægeerklæring for at kunne gå op til prøven samt have en underskreven samtykkeerklæring fra dine forældre/værger, hvis du er under 18 år, når du påbegynder forløbet. Når man tager kørekort kategori B, er der nogle regler og lovkrav, der skal overholdes.

Lovpakken - Kørekort B

Når du skal tage kørekort til bil, er der en foruddefineret lovpakke​, som alle nye bilister skal gennemgå:

  • 29 lektioner i teori
  • 4 lektioner i manøvregård
  • 16 lektioner i kørsel på vej
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane)
  • 3 mdr. online teori med support og masser af teoriprøver til at øve dig på derhjemme.

Alle lektioner har en varighed på 45 minutter, men flere lektioner kan sagtens sættes sammen. Ofte har vi 2 kørelektioner ad gangen på vej, dvs. halvanden times sammenhængende kørsel. Ovenstående teori og undervisning er underlagt lovpakken for kørekort B. Få alt det ovenstående i lovpakken plus vores ekstra ydelser for kun kr. 14.985,-.

Kontakt os for at høre mere om priser på kørekort kategori B

Er du interesseret i at erhverve eller generhverve et kørekort kategori B, så du kan komme ud og køre bil hurtigst muligt? Og hvad koster et kørekort i Vejle egentligt? Du kan se standardprisen på et kørekort til personbil her - priser på kørekort.

Få svar på alle dine spørgsmål ved at kontakte os på telefon 23 71 47 55, eller du kan sende en e-mail til letsdrive.vejle@gmail.com.

Skolevogne spækket med udstyr

Vores køreskole råder over flere moderne skolevogn. Alle skolevognene er lette at køre, og elev​erne er alle meget glade for dem. ​Andre grunde til at vælge Lets Drive:

4,9

ud af 5 stjerner

100%

dedikeret og meget fleksible

30+

Års erfaring

Let's Drive kan klart anbefales! Simon er en super god og dygtig kørelære, der er altid godt humør i bilen, og man føler sig hele tiden i trygge hænder, selv til køreprøven

Let's Drive kan klart anbefales, Simon er en rigtig god kørelære, hvor man følte sig i trykke hænder, da både Simon og Per har meget erfaring, der kan mærkes

Den bedste kørskole i Vejle, med de sødeste kørlære!! De er mega hjælpsomme og klar til at svar på alle de ting man sidder inde med ang biler og trafik 

Fantastisk køreskole med dygtige undervisere som altid er i godt humør. En særlig anbefaling til kørelæreren Simon

Vejles bedste køreskole flinke og professionelle mennesker der hjælper dig med kørekortet uden problemer

Kontakt vores køreskole i Vejle og hør mere eller tilmeld dig

Har du spørgsmål til vores priser, eller ønsker du at tilmelde dig lige netop vores køreskole, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du er altid velkommen til at kontakte kontoret i Vejle på 23 71 47 55. eller skrive en e-mail til os på letsdrive.vejle@gmail.com. Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi – vi skal blot have lavet en aftale på forhånd, da vi jo ofte er ude og køre i skolevognene. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vurderet 4,9 ud af 5 baseret på 168 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt info

Kørelærer Simon

40 75 23 23

Kørelærer Anders

29 84 63 68

Kørelærer Per

29 86 15 20

Følg med

facebook     instagram